Amazon daily quiz answers today 2022

 

Contents

Amazon Quiz Answers Today for 9th may 2022 Win 25,000 Pay Balance

Question 1: Which country in Europe houses the continent’s largest nuclear plant?

Answer: Ukraine

Question 2 : UNESCO has included “clinker boats” from which region in its list of Intangible Cultural Heritage of Humanity?

Answer: Nordic

Question 3 :Who is the author of the 2022 book ”Fearless Governance”?

Answer: Kiran Bedi

Question 4: How many snow crsytals does every snowflake such as this approximately contain?

Answer: 200

Question 5: Which city in this country has hosted both a Summer Olympics and a Winter Olympics?

Answer: Beijing

 

 

 

 

Complete information about Amazon daily quiz for 9May, 2022

Amazon daily quiz Date9 May, 2022
Total winning amountRs 25000
Total winners 3
Declaration of result 9 May, 2022 at 12:00 A:M
Quiz timing00:00:01 hour to 23:59:59 hour

 

Answer 1 Ukraine
Answer 2 Nordic
Answer 3 Kiran Bedi
Answer 4 200
Answer 5 Beijing

 

Amazon Quiz Answers Today for 8th may 2022 Win 20000 Pay Balance

Q – 1) Which film bagged the Film of the Year award at the Dadasaheb Phalke International Film Festival 2022?

Answer : Pushpa: The Rise

Question 2: Which Asian country issued Sukuk bonds to raise $1 billion in 2022?

Answer: Pakistan

Question 3: “Indomitable: A Working Woman’s Notes on Life, Work and Leadership” is a book based on whose life?

Answer: Arundhati Bhattacharya

Question 4: This animal is capable of having a vision of nearly how many degrees?

Answer: 360

Question 5: This sport was invented in which of these places?

Answer: Hawaii

Amazon Quiz Answers Today for 7th may 2022 Win 70,000 Pay Balance

Question 1: Since June 2021, who has been the coach of AS Roma, the Serie A club?

Answer: Jose Mourinho

Question 2: Which of these probes will swoop to within 4 million miles of the Sun’s surface, facing heat and radiation like no spacecraft before it?

Answer: Parker Solar Probe

Question 3: Which of these is the title of the debut book by the former finance secretary of India, Subhash Chandra Garg?

Answer: The $Ten Trillion Dream

Question 4: Which letter from the given image appears in approximately 11% of all english words?

Answer: E

Question 5: How many timezones does this country have within its defined region?

Answer: 11

Amazon Quiz Answers Today for 6th may 2022 Win 1,000 Pay Balance

Question 1: In 2022, Saudi Arabia restored ties with which country after settling a 30-year row over a scandal involving stolen jewels?

Answer: Thailand

Question 2: Which author released the book “A Little Book of India: Celebrating 75 Years of Independence”?

Answer: Ruskin Bond

Question 3: Which of these has initiated monitoring of temporal and spatial distribution of marine litter along the Indian coasts and adjacent seas?

Answer: Ministry of Earth Sciences

Question 4: Which of these companies was not started in a garage?

Answer: Nokia

Question 5: This edible item was invented by a __. Fill in the blanks

Answer: Dentist

Amazon daily quiz answers today 5 May, 2022 for Rs 40000 Amazon pay winning amount

Question 1: Will Smith was in the news for slapping whom during the 2022 Oscars?

Answer: Chris Rock

Question 2 : Which of these countries is expected by 2023 to become the 4th country to take humans to space, after the US, Russia and China?

Answer: India

Question 3: The Jadar project, which got revoked due to protests, was one of the biggest foreign investments in which country?

Answer: Serbia

Question 4: The Chakra featured in this flag, has how many spokes?

Answer : 24

Question 5: What was the originally proposed name for this company’s famous operating system Windows?

Answer: Interface Manager

Amazon daily quiz answers today 4 May, 2022 for Rs 15000 Amazon pay winning amount

 

Question 1: Which of these badminton players recently won the Swiss Open women’s singles title?

Answer: PV Sindhu

Question 2 : By virtue of the Best Picture triumph of ‘CODA’ which became the first streaming service to win a Best Picture Oscar?

Answer: Apple

Question 3: Airtel recently completed acquisition of 4.7% stake in Indus Towers from which group?

Answer : Vodafone

Question 4: This is the flag of which country?

Answer : Croatia

Question 5: This famous playwright was known as ‘The Bard of _‘. Fill in the blanksA

Answer: Avon 

 

Amazon daily quiz answers today 3 May, 2022 for Rs 10000 Amazon pay winning amount

Question 1: Who was the only batter to score a half century in the opening game of the 2022 IPL?

Answer: MS Dhoni

Question 2 : Patrick Stewart will appear as what iconic character in the new Marvel movie ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’?

Answer : Professor X

Question 3: Which of these high courts recently granted bail to Gautam Thapar, in the Yes Bank case?

Answer : Bombay High Court

Question 4: This is the beautiful city of Queenstown in which country?

Answer : New Zealand

Question 5: This is a memorial to which famous musician in Strawberry Fields, New York?

Answer : John Lennon 

Complete answers of Amazon daily quiz 2nd May, 2022

Question 1: Who among these Indian badminton players recently reached the Men’s Singles Final of the Swiss Open?

Answer: HS Prannoy

Question 2: Which famous actor known for playing an iconic role from DC Comics, features in the Marvel movie ‘Thor: Love and Thunder’?

Answer: Christian Bale

Question 3: Battery maker Cygni Energy Private Limited is looking to invest $40 million to set up a manufacturing plant near which city?

Answer: Hyderabad

Question 4: The flag of which country can be seen in this visual?

Answer: Tunisia

Question 5: Which of these was the first book to be published featuring this iconic character in the central role?

Answer: Tintin in the Land of the Soviets

 

Amazon daily quiz answers today 1 May, 2022 

Question 1: Who among these took a 5 wicket haul in the final Test between England and West Indies played at Grenada in 2022?

Answer: Kyle Mayers

Question 2: Which recently became the first Bollywood film of 2022 to cross INR 200 crore at the box office?

Answer: The Kashmir Files

Question 3: IndiGo announced it would launch _ flights connecting key domestic metro cities and regional centres from March 27. Fill in the blanks

Answer: 100

Question 4: Which famous musician is depicted in this visual?

Answer: Bob Dylan

Question 5: Which famous ethnic group has been depicted in this visual?

Answer: Maasai

Amazon daily quiz answers today 30 April, 2022 

Question 1: Joshua Da Silva recently hit his first Test hundred against England, batting at which position?

Answer: No.8

Question 2: In the movie ‘Pushpa: The Rise – Part 1, who plays the role of ‘Srivalli’?

Answer: Rashmika Mandanna

Question 3: Who recently resigned as the director of Reliance Power and Reliance Infrastructure?

Answer: Anil Ambani

Question 4: Name this animal. (In a famous scene from Friends, Ross came dressed as this animal as well)

Answer: Armadillo

Question 5: What musical instrument has been depicted in this visual?

Answer: Saxophone

Amazon daily quiz answers today 29 April, 2022 for Rs 30000 Amazon pay winning amount

Question 1: Who was the Man of the Match in the first match of the 2022 IPL?

Answer: Umesh Yadav

Question 2: SS Rajamouli’s ‘RRR’ broke which film’s record for the highest worldwide collection on opening day by an Indian movie in history?

Answer: Baahubali 2: The Conclusion

Question 3: Ritu Khanduri recently became the first woman speaker of which state’s assembly?

Answer: Uttarakhand

Question 4: This is a view of the Denali National Park and Preserve, part of which US state?

Answer: Alaska

Question 5: This is a shrine known as the ‘Dome of the Rock’ located in which city?

Answer: Jerusalem

Amazon daily quiz answers today 28 April, 2022 for Rs 30000 Amazon pay winning amount

Question 1: Who scored twice as Barcelona beat Real Madrid 4-0 in the last ‘clasico’ of the current La Liga season?

Answer: Pierre-Emerick Aubameyang

Question 2: Iman Vellani will play the central character of Kamala Khan in which upcoming Marvel series?

Answer: Ms Marvel

Question 3: Emirates is set to resume pre-pandemic service frequency to India from which date?

Answer: April 1

Question 4: Name this animal

Answer: Iguana

Question 5: This is a structure known as ‘The Torch’ located in which city?

Answer: Doha 

 

Amazon daily quiz answers today 27 April, 2022 for Rs 40000 Amazon pay winning amount

Question 1: Italy failed to qualify for the FIFA World Cup 2022 after suffering a shock defeat in a playoff encounter against which country?

Answer: North Macedonia

Question 2: The Marvel series ‘Moon Knight’ would feature which actor in the central role of Marc Spector?

Answer: Oscar Isaac

Question 3:The new Indian budget airline Akasa Air plans to launch its first commercial flight in which month?

Answer: June

Question 4: Name this animal, the national animal of a neighbouring country

Answer: Markhor

Question 5: Name this famous bridge

Answer: Howrah Bridge 

Amazon daily quiz answers today 26 April, 2022 for Rs 15000 Amazon pay winning amount

Question 1: Which is the largest employer in India?

Answer: The Indian Railways

Question 2: Who was the Man of the Series in the recently concluded Test series between Pakistan and Australia?

Answer: Usman Khawaja

Question 3: Which of these is the next edition of the Spiderverse saga scheduled for release in 2022, featuring the character Miles Morales?

Answer: Spider- Man: Across the Spiderverse (Part One) 

Question 4: Which country has the highest number of offices, for the transporation and delivery of these items, in the world?

Answer: India

Question 5: This is the flag of which country?

Answer: Kuwait 

 

Amazon daily quiz answers today 25 April, 2022 for Rs 10000 Amazon pay winning amount

Question 1: Who won the Man of the Series as Bangladesh recently beat South Africa in an ODI series played in South Africa?

Answer: Taskin Ahmed

Question 2: Who among these wrote the Story for the movie ‘RRR’?

Answer: Vijayendra Prasad

Question 3: Crew-4 led by Kjell Lindgren will fly to the international space station in a Dragon Capsule from SpaceX named what?

Answer: Freedom

Question 4: This famous US President’s father was a senior economist in the government of which country?

Answer: Kenya

Question 5: What is a psychological condition when people have a fear of being detached from this device called?

Answer: Nomophobia 

Amazon daily quiz answers today 24 April, 2022 for Rs 5000 Amazon pay winning amount

Question 1: Manika Batra and which player, recently became the World No. 7 mixed doubles pair in table tennis?

Answer: Sathiyan Gnanasekaran

Question 2:Who plays the role of an aspiring film director Myra Devekar in the movie ‘Bachchhan Paandey’?

Answer: Kriti Sanon

Question 3: As per a recent announcement which country is set to launch a nuclear fusion reactor in space by 2027?

Answer: UK

Question 4: As per Asterix Comics, which character decides to climb this statue, and ends up breaking its nose?

Answer: Obelix

Question 5: This is the flag of which country?

Answer: Canada 

 

Amazon daily quiz answers today 23 April, 2022 for Rs 25000 Amazon pay winning amount

Question 1: Which of these companies has been named an official sponsor of the FIFA World Cup 2022?

Answer: BYJU’S

Question 2: The Amazon Prime series ‘The Wheel of Time’ stars which of these famous actresses in the role of Moiraine Damodred?

Answer: Rosamund Pike

Question 3: Which of these countries recently abolished the ‘golden passports’ scheme, offering citizenship in return for substantial investment?

Answer: Bulgaria

Question 4: This view is from which European capital?

Answer: London

Question 5: This dog breed is often nicknamed the _ dog. Fill in the blanks with the name of a food product

Answer: Sausage  

 

Amazon daily quiz answers today 22 April, 2022 for Rs 20000 Amazon pay winning amount

Question 1: Bartholomew Ogbeche, winner of the ISL 2021-22 Golden Boot, represented which side this season?

Answer: Hyderabad FC

Question 2: The Tom Holland starrer ‘Unchartered’ , also stars which famous actor in the role of Victor Sullivan?

Answer: Mark Wahlberg

Question 3: BA.2 is the latest subvariant of which strain of the SARS-CoV-2 virus that causes COVID-19?

Answer: Omicron

Question 4: This company is headquartered in which German city?

Answer: Munich

Question 5: This famous scientist won the Nobel Prize for _ in 1921. Fill in the blanks

Answer: Physics 

Amazon daily quiz answers today 21 April, 2022 for Rs 30000 Amazon pay winning amount

Question 1: MS Dhoni recently stepped down as the captain of the Chennai Super Kings. Who would be captain in his place?

Answer: Ravindra Jadeja

Question 2: Avatar 2 which is set to release in December 2022, is a sequel of a movie released in which year?

Answer: 2009

Question 3: The Reserve Bank Innovation hub was recently inaugurated in which city?

Answer: Bengaluru

Question 4: This bird was the sacred animal of which Greek goddess?

Answer: Athena

Question 5: Which famous city is shown here?

Answer: Istanbul

Amazon daily quiz answers today 20 April, 2022 for Rs 10000 Amazon pay winning amount

Question 1: Who among these recently became the fastest to reach 8000 runs in Test cricket (in terms of number of innings)?

Answer: Steve Smith

Question 2: Palak Tiwari, seen in the music video for Harrdy Sandhu’s song ‘Bijlee Bijlee’ is the daughter of which famous television actress?

Answer: Shweta Tiwari

Question 3: EKI Energy Services and which famous company floated a joint venture company for nature based solutions in India?

Answer: Shell

Question 4: This is the flag of which country?

Answer: Mauritius

Question 5: On what site is the source code of this cryptocurrency hosted?

Answer: GitHub 

Amazon Quiz Answers Today for 19th April 202 Win ₹40,000 Pay Balance

Question 1: Who won the women’s singles title at the recently concluded All England Badminton Championships?

Answer: Akane Yamaguchi

Question 2: The movie ‘Attack’ shows which Bollywood actor playing the role of a ‘super soldier’?

Answer: John Abraham

Question 3: Which platform recently bagged the rights to be the exclusive ticketing partner for IPL 2022?

Answer: BookMyShow

Question 4: Where is this company headquartered?

Answer: Los Gatos

Question 5: Name this animal

Answer: Tapir

Amazon Quiz Answers Today for 18th April 202 Win ₹15,000 Pay Balance

Question 1: Who defeated Rafael Nadal in the final to win the Indian Wells Masters title in 2022?

Answer: Taylor Fritz

Question 2: In the upcoming movie ‘Morbius’, who plays the titular character of Dr Michael Morbius?

Answer: Jared Leto

Question 3: In the last year, people of which country comprised the largest chunk of foreign nationals who got the skilled worker visa in UK?

Answer: India

Question 4: This famous museum is located in which European country?

Answer: France

Question 5: This preparation of rice was created in which country?

Answer: Italy


Amazon Quiz Answers Today 16th April 2022 Win ₹10,000  Pay Balance

Question 1: Which of these cricketers reached 7000 runs in Test cricket during the Test match between Pakistan and Australia at Lahore in 2022?

Answer: Azhar Ali

Question 2: Who among these is the director of the recent movie starring Prabhas titled ‘Radhe Shyam’?

Answer: Radha Krishna Kumar

Question 3: India recently achieved what goods export target for the first time?

Answer: $400 billion

Question 4: What famous bridge is this?

Answer: Sydney Harbour Bridge

Question 5: In which city of the Middle East is this ancient mosque located in?

Answer: Jerusalem

Amazon Quiz Answers Today 16th April 2022 Win ₹5,000 Pay Balance

Question 1: Pat Cummins took a 5 wicket haul in the final test of the series against Pakistan in 2022 in which city?

Answer: Lahore

Question 2: In the movie ‘A Thursday’ which famous actress plays the role of the Indian Prime Minister?

Answer: Dimple Kapadia

Question 3: The Ministry of Home Affairs has decided to end all COVID-19 containment measures from which date?

Answer: The Ministry of Home Affairs has decided to end all COVID-19 containment measures from which date?

Question 4: This is the flag of which country?

Answer: North Macedonia

Question 5: This is the logo of which of these companies?

Answer: Tesla

Amazon Quiz Answers Today 15th April 2022 Win ₹25,000 Pay Balance

Question 1: Bangladesh recently won their first ever ODI against South Africa in South Africa. At which venue did this happen?

Answer: Supersport Park

Question 2: In the movie ’83’, Tahir Raj Bhasin plays the role of which famous cricketer?

Answer: Sunil Gavaskar

Question 3: The COVID-19 vaccine from Novavax Inc is manufactured and marketed in India by the Serum Institute of India under what brand name?

Answer: Covovax

Question 4:Name this character in the Marvel Cinematic Universe

Answer: Groo

Question 5: This animal belongs to which genus of animals?

Answer: Cervus

Amazon Quiz Answers Today 14th April 2022 Win 20,000 Pay Balance

Question 1: Name the full stack aquaculture input and outputs platform that recently raised $8 million funding from Trifecta Capital?

Answer: Aquaconnect

Question 2: Which country’s shutters won 3 finals at the recently concluded All England Badminton Championships?

Answer: Japan

Question 3 of 5:

Question 4: Who among these is the director of the recently released movie Badhaai Do?

Answer: Harshavardhan Kulkarni

Question 4: What was the ancient Roman name of this famous European city?

Answer: Lutetia

Question 5 : The name of this breed of dog was changed to what by the Allies during the first world war?

Answer: Alsatian Wolf dog


Amazon Quiz Answers Today 13th April 2022 Win 30000 Pay Balance

Question 1 : The port of Mariupol, under attack is located in which country?

Answer : Ukraine

Question 2 : Who was India’s only individual gold medalist at the recently concluded Asia Cup in Archery?

Answer : Sakshi Chaudhary

Question 3 : in the Amazon Prime series ‘Reacher’ which of these actors plays the title role of Jack Reacher?

Answer : Alan Ritchson

Question 4 : What is the name of this landmark?

Answer : London Eye

Question 5 : This is the flag of which country that depicts a famous site?

Answer : Cambodia

Amazon Quiz Answers Today 12th April 2022 Win 1000 Pay Balance

Question 1 : Which of these is a car model launched by Kia in India?

Answer : Carens

Question 2 : in which city did Imam-ul-Haq score 2 centuries in Pakistan’s first home Test against Australia in 24 years?

Answer : Rawalpindi

Question 3 : Who among these famous actresses features in the Amazon Prime Series ‘Bestseller’?

Answer : Shruti Haasan

Question 4 : Where is the world’s first spaceport for orbital and human launches built by the USSR located?

Answer : Baikonour

Question 5 : Name the fish captured by these men which is nearly extinct due to over fishing for caviar.

Answer : Sturgeon

Amazon Quiz Answers Today 11th April 2022 Win 40000 Pay Balance

Question 1 : Which geographical location in California has given its name to the latest MacOS version?

Answer : Monterey Bay

Question 2 : Who is the only woman to take 250 wickets in ODIs?

Answer : Jhulan Goswami

Question 3 : The efforts of Vijay Barse, who inspired the movie Jhund, rehabilitated slum dwellers using which sport?

Answer : Football

Question 4 : In which country is this tower considered the symbol of post independence?

Answer : Kazakhstan

Question : 5 Name this animal which is currently the largest living rodent.

Answer :Capybara

Amazon Quiz Answers Today 10th April 2022 Win 15,000 Pay Balance

Question 1 : Carl Pei, the OnePlus co-founder has announced the name of his next venture. What is it called?

Answer: Nothing

Question 2 : Who among these was in the news for coming second in the prestigious Players Championship on the PGA tour?

Answer: Anirban Lahiri

Question 3 : The movie Salute in the news these days, stars which of these actors in the lead role?

Answer:: Dulquer Salmaan

Question 4 : Name this bird against which a war was once declared by the Australian government

Answer: Emu

Question 5 : his is the flag of which country?

Answer: Lebanon 

Amazon Quiz Answers Today 9th April 2022 Win 10,000 Pay Balance

question 1: French researcher Luc Montagnier, who passed away at 89, shared the Nobel prize for medicine for co-discovering which virus?

answer – HIV

Question 2 :The first match of the 2022 IPL would be played between Chennai Super KIngs and which team?

answer – Kolkata Knight Riders

Queation 3: The movie ‘Jalsa’ starring Shefali Shah, also stars which of these famous actresses?

answer – Vidya Balan

Question 4 :Name this species of monkey endemic to the western ghats of South India.

answer – Lion Tailed Macaque

Question 5 : Name this bird which lays the largest egg on land in the animal kingdom.

answer – Ostrich

Amazon Quiz Answers Today 8th April 2022 Win 5,000 Pay Balance

Question 1: Which of these online shopping apps has recently been named Blinkit?

Answer: Grofers

Question 2: Andy Serkis is the latest to play which iconic character in director Matt Reeves’ new film?

Answer- Alfred

Question 3: Authorities in Sydney closed several beaches in February 2022 due to danger from which marine creature?

Answer – Shark

Question 4: The man in picture is looking at pictures of an internet celebrity who was born in which country?

Answer – Turkey

Question 5: Identify this ivy college which was the first to accept students irrespective of religious affiliation.

Answer – Brown


Amazon Quiz Answers Today for 6th April 2022: Win 20000 Amazon Pay

Question : 1 Who recently set the record record foe highest score by a captain in 4th innings of a test match ?

Answer (A) – Babar Azam

Question : 2 Which of those roles have Zoe kravitz ans anny hathway both played in super hero movies ?

Answer (B) – Catwoman

Question: 3 there are moves in western countries to rename the continental dish chicken kiev to what in support of ukraine ?

Answer – (D) chicken kyiv

Question : 4 In which movie marvel character get a new weapon Stormbreaker ?

Answer: ( A) – Avengers : infinity war

Question : 5 identify this famous city ?

Answer : (A) – Newyork

Amazon Quiz Answers Today for 5th April 2022: Win 15000 Amazon Pay

Question1: What is the official anthem of the T20 World Cup titled?

Answer: (B) Live the Game

Qurestion 2: As per review aggregation site, Rotten Tomatoes after 92 reviews Eternals became the worst reviewed MCU movie crossing which film’s mark?

 

Answer: (A) Thor: The Dark World

Question 3: UAE has recently reached a deal with which country to promote Space Tourism?

Answer: (A) Blue Origin

Question 4: Which movie shares its What is the official anthem of the T20 World Cup titled? with this dish?

Answer: (D) Ratatouille

Question 5: This is a visual from Phi Phi Islands in which country?

Answer: (D) Thailand

Amazon Quiz Answers Today for 4th April 2022: Win 1000 Amazon Pay

Balance

Question 1 : volodymyr president of which country?

Answer :(B) Ukraine

Question 2 : Who is the man of …Concluded test series between India and srilanka?

Answer : (A) Rishabh pant

Question 3 : The recent movie ….between titular character and which Indian prime minister ?

Answer : (C) Jawaharlal Nehru

Question 4 : This letter conforming … to hogwarts was sent through which animal ?

Answer : (C) Owl

Question 5 : Name this… the sea

Answer (C) : poseidon

Amazon Quiz Answers Today for 3rd April 2022: Win 40,000 Amazon Pay Balance

Question 1 : For the Beating Retreat ceremony 2022, Gandhiji’s favourite hymn ‘Abide With Me’ was dropped in favour of which popular Hindi song?

Answer : Ae Mere Watan Ke Logon

Question 2 :William Butcher is the leader of which group of superheroes?

Answer is- The Boys

Question 3 : Recently Lakshya Sen beat reigning Olympic champion Viktor Axelsen in which tournament?

Answer is : German Open

Question 4 : What is the name of this famous temple which is Tokyo’s oldest?

Answer is – Senso-ji

Question 5 : Which band recorded the popular album held in the person’s hand?

Answer is: Pink Floyd


Amazon Quiz Answers Today 31st March 2022 Win 5000

Q1- Who has been named India’s first UNDP Youth Climate Champion?

Answer (B) – Prajakta Koli

Q2 – Which city will host the 2032 Summer Olympics?

Answer (A) – Brisbane

Q3 – Who was crowned as the winner of Mrs World 2022?

Answer (C) – Shaylyn Ford

Q4 – This famous shrine is located in which country?

Answer (B) – Japan

Q5 – Name this monkey species which congregate at the mountain onsens.

Amazon Quiz Answers Today 30th March 2022 Win 25000

Question 1: Which country is the first to place an order for the purchase of the BrahMos missiles from India?

Answer (A) – Philippines

Question 2 : Who was named the ICC Men’s ODI Cricketer of the Year for 2021?

Answer (B) – Babar Azam

Question 3 : The production of what will be undertaken in India by the Indo-Russia Rifles Pvt Ltd?

Answer (C) – AK-203

Question 4 : Name this iconic cartoon character

Answer (B) – Scooby Doo

Question 5 : This famous sports equipment manufacturer was founded in which country?

Answer (D) – UK

Amazon Quiz Answers Today 29th March 2022 Win 40000

Question 1: Appointed in January 2022, Alikhan Smailov is the new Prime Minister of which country?

Answer (A) – Kazakhstan

Question 2 : Which recently became the first Union Territory to introduce a District Good Governance Index in India?

Answer (B) – Jammu & Kashmir

Question 3 :Who won the Rachael Heyhoe-Flint Trophy for being the ICC’s Women’s Cricketer of the Year 2021?

Answer (C) – Smriti Mandhana

Question 4 : Why did this statue turn gree in colour?

Answer: (A) – Oxidisation

Question 5 : This man was the husband of which British monarch?

Answer (C) – Elizabeth II

Amazon Quiz Answers Today 28 March 2022 Win 1000

Question 1: Appointed in January 2022, Alikhan Smailov is the new Prime Minister of which country?

Answer (A) – Kazakhstan

Question 2- Which recently became the first Union Territory to introduce a District Good Governance Index in India?

Answer (B) – Jammu & Kashmir

Question 3 – Who won the Rachael Heyhoe-Flint Trophy for being the ICC’s Women’s Cricketer of the Year 2021?

Answer (C) – Smriti Mandhana

Question 4 – Why did this statue turn green in color?

Answer: (A) – Oxidisation

Question 5 – This man was the husband of which British monarch?

Answer (C) – Elizabeth II


Amazon Quiz Answers Today 27 March 2022 Win 1000

Question 1: Tupolev ,,,, Is Nicknamed What?
Answer (C) : White Swan

Question 2 : In 2022, Ayesha A. Malik Was Sworn In As The First Female Judge Of The Supreme Court In The History Of Which Country?
Answer (D) : Pakistan

Question 3 : Who Bagged The Women’s Singles Title At The Syed Modi International Tournament 2022?
Answer (B) :PV Sindhu

Question 4 :This Fast Food Restaurant Franchise Was Founded In Which Country In 1965?
Answer (A) : USA

Question 5 :This Is A Visual From Which City?
Answer (C) : Berlin

Amazon Quiz Answers Today 26 March 2022 Win 40000

Question 1: Which country won the 2021 ACC Under-19 Asia Cup?

Answer – India

Question 2: In 2022, Roberta Metsola became the youngest ever president of which multilateral body?

Answer – European Parliament

Question 3: The 2022 Callao oil spill created an ‘environmental emergency’ in which country?

Answer – Peru

Question 4: In which Indian state is this the state animal?

Answer – Sikkim

Question 5: This is the controller for which video game console?

Answer – PS4

Amazon Quiz Answers Today 25 March 2022 Win 15000

Question 1: Which country hosted the 4th Asia Ministerial Conference on Tiger Conservation?

Answer (D) – Malaysia

Question 2: Which Indian state celebrates Netaji Subhas Chandra Bose’s birthday as Desh Nayak Diwas?

Answer (A) – West Bengal

Question 3: Who is Germany’s current chancellor?

Answer (B) – Olaf Scholz

Question 4: In which country did this car manufacturing company originate?

Answer: (C) – Sweden

Question 5: Name the architect who originally started the construction of this iconic building.

Answer (A) – Jorn Utzon

Amazon Quiz Answers Today 24 March 2022 Win 15000

Question 1: What is the official anthem of the T20 World Cup titled?

Answer: (B) Live the Game

Question 2: As per review aggregation site, Rotten Tomatoes after 92 reviews Eternals became the worst reviewed MCU movie crossing which film’s mark?

Answer: (A) Thor: The Dark World

Question 3: UAE has recently reached a deal with which country to promote Space Tourism?

Answer: (A) Blue Origin

Question 4: Which movie shares its What is the official anthem of the T20 World Cup titled? with this dish?

Answer: (D) Ratatouille

Question 5: This is a visual from Phi Phi Islands in which country?

Answer: (D) Thailand 

 

 

Amazon Quiz Answers Today 23 March 2022 Win 5000

Question 1: Which Indian sportsperson won the prestigious ‘World Games Athlete of the Year’ for his 2021 performances?

Answer (A) – PR Sreejesh

Question 2: Kuno National Park in Madhya Pradesh is set to become India’s first sanctuary for what animal?

Answer (B) – Cheetahs

Question 3: Which country is experimenting with an “artificial sun,” dubbed Experiential Advanced Superconducting Tokamak (EAST)?

Answer (C) – China

Question 4: For founding which website which contained leaked US army intelligence was this man arrested?

Answer: (A) – Wikileaks

Question 5: The meat of this bird is cooked as a tradition on which festival?

Answer (C) – Thanksgiving

 

Why Amazon launched daily basis quiz?

As you all know, Amazon keeps of launching new daily quizzes mostly. The ammount of winning is also so exciting. The winning amount is so high as equal to the monthly income of a middle class family. The quizzes are so simple and also simple to participate and only have to answer just 5 questions on general based.

The reason being that Amazon launched daily basis quizzes as it helps to make its brand popularity. For branding each company launches some and their scheme to attract visitors.

It is also the way to promote other tool also. To know this read how prize is distributed to winners of Amazon daily basis quiz today 2022.

As according to tool information, the average searches for Amazon daily quiz is somewhat around 50k. That amount of visitors are attracted only for schemes.

How prize is distributed to winners of Amazon daily basis quiz today 2022?

As we have already told you that the reason of launching scheme is to promote other tools or products of company. The prize is distributed to winners of Amazon daily basis quiz is through Amazon pay. Amazon pay is a tool or app to make digital payment.

Amazon daily quizzes are real or fake?

Amazon daily quizzes are cent percent real and legitimate. Company prize distribution is really geniune. But the draw that decide the winner is something somewhat to be point on.bIn some corners of a company, employees even use their own I’d and the draw is being carried out by two people that looks somewhat more to be point on.

Leave a Comment

Your email address will not be published.